Online škola stranih jezika ERYIA nastala je 2016. godine na inicijativu osnivačice Eve Bošković, magistre edukacije engleskog i njemačkog jezika i književnosti, koja je nakon završenog fakulteta te 2 godine putovanja po svijetu odlučila staviti u praksu sve ono što je dotad naučila.

Dodatna usavršavanja na putovanjima u više od 30 zemalja pomogla su joj da isproba dobre i loše strane online poučavanja i pretoči ta znanja u mjesto na internetu gdje je online edukacija stranih jezika najefikasnija i dostupna svima.


Eva Bošković, osnivačica 


Kroz protekle godine kroz Online školu stranih jezika ERYIA prošlo je više od 200 polaznika, a recenzije i preporuke s najvišim ocjenama dokaz su da se tečajevi u ERYIJI provode kvalitetno, efikasno i na veliko zadovoljstvo polaznika.


Online škola stranih jezika ERYIA omogućava svim zainteresiranim polaznicima pohađanje tečajeva stranih jezika najviše kvalitete, iz udobnosti vlastitog doma i bez dodatnih troškova i gubljenja vremena. Nastavu izvode isključivo stručnjaci u području edukacije stranih jezika kako bi se osigurao najsuvremeniji pristup baziran na najnovijim saznanjima iz područja glotodidaktike, a programi tečajeva usklađeni su s Europskim standardima i ZEROJom.

Osim tečajevima engleskog i njemačkog jezika, ERYIA se bavi i prevođenjem pisanih tekstova, lekturama, radom stalnog sudskog tumača za engleski i njemački jezik te razvojem interaktivnih rješenja za samostalno učenje stranih jezika kao što je Words My Way - priručnik za učenje vokabulara na engleskom jeziku.


Prva istraživanja pokazala su da Words My Way omogućava korisnicima čak do 54% bolje usvajanje vokabulara od tradicionalnih metoda nakon samo jedne uporabe. Više o tome ovdje.